Kontakt & Referenser:

Emma 40-årsfest: Patrik, du var helt otrolig på min 40-årsfest! Du kände verkligen av stämningen och spelade låtar som fick alla på dansgolvet. Tack för att du gjorde min födelsedagsfest till en riktig succé!

Nina & Erik Bröllop: Tack, Patrik, för att du gjorde vårt bröllop så fantastiskt! Du skapade en underbar atmosfär med musik som passade alla åldrar och smaker. Vi hade en oförglömlig kväll tack vare dig! Rekommenderas varmt!

Johanna & Martin Bröllop : Vi kan inte tacka Patrik nog för att han gjorde vår bröllopsfest så minnesvärd. Han spelade en perfekt mix av gamla och nya låtar, och dansgolvet var fullt hela kvällen. Vi rekommenderar honom starkt!

Sara & Anders Bröllop: Patrik, ditt arbete på vårt bröllop var enastående! Du visste precis vilken musik som skulle få igång festen, och alla våra gäster hade en fantastisk tid på dansgolvet. Tack för att du gjorde vår dag så oförglömlig!

David 35-årsfest : Jag vill bara tacka Patrik för att han lyckades göra min 35-årsfest till en riktig hit! Han hade en fantastisk känsla för vad publiken ville höra och lyckades skapa en härlig stämning. Rekommenderas starkt!

Herr & Fru Jonsson Bröllop: Tack för en superrolig fest med den bästa musiken vi kunde tänka oss!
Kalle & Cicci Bröllop: Vi vill bara tacka dig, din insats under lördagkvällen var helt perfekt, precis så som vi såg det framför oss och önskade att det skulle vara! Vi är så himla nöjda med festen efter middagen och det är i stor utsträckning din förtjänst! Så tack från ett väldigt nöjt brudpar!

Karl 30 års fest:  Man brukar säga att musiken gör festen, och den här gången stämde det verkligen!  Patrik Levererade Perfekt musik för oss på festen. Festen ville aldrig ta slut, och min 30 års fest blev precis så bra som jag hoppats på!

Lars 60 års fest: Vi var en blandad grupp med lite äldre dansanta människor, och Patrik Gjorde så att vi höll igång och dansade!  Mycket bra musik som gjorde att 2 till på min fest bokade upp honom.

Skatteverket Firmafest: Vi ville ha ett Quiz innan dansen började och Patrik Hade gjort ett quiz som passade oss perfekt! Det var en bra inledning inför dansen på kvällen och vi hade blandad ålder från 25-65 år, men alla blev nöjda och fick höra o dansa till sina favoriter.

Peter & Lisa Bröllop: Vi ville ha en Dj som kunde sätta fart på vårt bröllop direkt efter maten, och han fick upp alla på golvet med fin brudvals först och sedan musik som passade alla! Kan definitivt rekommendera honom!

Jan 50 års fest: Jag måste säga att det var lyckat att boka Patrik som DJ! Det blev bra fart på dansen!

Lena & Anna 2x 25 årsfest: Vi fick precis den musiken vi önskade, blandat med en massa bra hits , det var som att ha en nattklubb i festlokalen.