Kontakt & Referenser:

Herr & Fru Jonsson Bröllop:
Tack för en superrolig fest med den bästa musiken vi kunde tänka oss!

Kalle & Cicci Bröllop:
Hej Patrik!
Vi vill bara tacka dig, din insats under lördagkvällen var helt perfekt, precis så som vi såg det framför oss och önskade att det skulle vara! Vi är så himla nöjda med festen efter middagen och det är i stor utsträckning din förtjänst! Så tack från ett väldigt nöjt brudpar!
Mvh Kalle & Cicci

Karl 30 års fest:  Man brukar säga att musiken gör festen, och den här gången stämde det verkligen!  Patrik Levererade Perfekt musik för oss på festen. Festen ville aldrig ta slut, och min 30 års fest blev precis så bra som jag hoppats på!

Lars 60 års fest: Vi var en blandad grupp med lite äldre dansanta människor, och Patrik Gjorde så att vi höll igång och dansade!  Mycket bra musik som gjorde att 2 till på min fest bokade upp honom.

Skatteverket Firmafest: Vi ville ha ett Quiz innan dansen började och Patrik Hade gjort ett quiz som passade oss perfekt! Det var en bra inledning inför dansen på kvällen  och vi hade blandad ålder  från 25-65 år , men alla blev nöjda och fick höra o dansa till sina favoriter.

Peter & Lisa Bröllop: Vi ville ha en Dj som kunde sätta fart på vårt bröllop direkt efter maten, och han fick upp alla på golvet med fin brudvals först och sedan musik som passade alla! Kan definitivt rekommendera honom!

Jan 50 års fest: Jag måste säga att det var lyckat att boka Patrik som DJ! Det blev bra fart på dansen!

Lena & Anna 2x 25 årsfest: Vi fick precis den musiken vi önskade, blandat med en massa bra hits , det var som att ha en nattklubb i festlokalen.