Din lokala DJ i Motala

 
Patrik, en lokal DJ i Motala

Patrik är en DJ som har varit aktiv i över 30 år och  lyckade spelningar bakom sig med flera nöjda kunder och gäster.

Om du söker en DJ som har lång erfarenhet och som kommer att göra ert firande spektakulärt så har ni kommit till rätt ställe. Patrik lovar en kväll fylld av spänning och ljuvlig musik som kommer att få även den stelaste människa att röra på sig och njuta av musiken!

Musiken som spelas är allt från gammal 70-tals musik, till den absolut nyaste musiken. Det kommer att finnas något för alla att lyssna på och njuta av.

Utöver musik så bjuder även Patrik på tävlingar såsom en “musikquiz” som kommer att få alla att bli engagerade under festens gång.

Patrik kan spela all sorts musik, ser till att tempot håller sig högt och ser även till att alla känner sig nöjda och glada.

Han ansvarar för att spela musik på nattklubbar, bröllop, fester och andra evenemang. Han väljer att spela den musik som passar bäst in på lokalens tema eller stämning som skapas. Han är bra på att läsa av publiken och vet precis vilka låtar som får publiken att röra på sig.

Han mixar effektivt ljudspår för att skapa en unik ljudupplevelse och använder även olika tekniker för att manipulera ljudet och skapa roliga och häftiga effekter för att skapa en unik upplevelse för dig, dina gäster och evenemang.

 
En erfaren DJ som kommer att göra din bröllopsdag till något extra. Patrik har agerat DiscJockey på bröllop i Motala och närliggande områden i flera år och har tusentals spelningar som erfarenhet. Han vet vilken musik som ska spelas och när den ska spelas för att eran speciella dag ska bli så bra som möjligt.

Ett bröllop ska vara trevligt och glädjefyllt, något som Patrik garanterat kan leverera med råge.

Om ni söker en erfaren DJ till er nattklubb så behöver ni inte leta mer. Patrik har spelat på flera nattklubbar och vet precis vad han ska göra för att få igång gästerna. Rätt musik, rätt känsla och rätt timing, det är vad Patrik är bäst på.

En nattklubb ska vara högljudd och fylld av rörelse, därför behöver ni en DJ som ser till att just detta händer och får alla att röra sig till dansgolvet och dansa.

För att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för er så tar Patrik med sig sin egen utrustning till festen, bröllopet eller nattklubben och ser till att festen blir en succé från början till slut.